486 12 279 info@mattrening.com

ernæringsveiledning

i stavanger

vi er hva vi spiser

gå ned i vekt

Øke muskelmasse og vekt

Forbedre dine spisevaner

Sportsernæring

Hva er ernæring? 

Kroppen vår trenger energi og næringsstoffer for å fungere optimalt og dette får den gjennom vårt kosthold. Et sunt, variert og næringsrikt kosthold vil gjøre at du presterer bedre, får mer overskudd, gir deg energi, holder deg frisk og hjelper til med å gjenoppbygge og motvirke skader og sykdommer. Gjør du slik at riktig ernæring blir en del av deg vil du se alle de positive helseeffektene dette medfører kropp og sinn enten det er på idrettsprestasjonsnivå eller i hverdagen.

Ernæring og sport

Et godt, sunt, variert og næringsrikt kosthold er den perfekte kombinasjonen for å kunne oppnå best mulig resultater og prestere bra. Mat er en veldig viktig faktor for god helse, samt for å føle seg mer energisk og yte mer i treningsøktene dine. Det handler om å endre dine vaner og forstå hva som er bra for kroppen din. For å kunne forbedre treningsøktene og treningsresultatene dine bør du tilpasse kostholdet ditt etter den type trening du gjør og etter dine mål. Dette og mer hjelper vi deg med.

ENERGI FOR DIN ORGAN

Viktigheten av ernæring

Ernæring er viktig for å opprettholde et sunt liv. Et dårlig kosthold kan påvirke kroppen og utvikle sykdommer som: Diabetes type 2, fedme eller hjerte- karsykdommer.

Trening og ernæring

Ernæring og trening er den perfekte kombinasjonen for å kunne nå dine mål. Mat er et av grunnlaget for å føle seg mer energisk og yte mer i treningsøktene dine.

Det handler om å endre dine vaner og forstå hva som er bra for
kroppen din. Du bør tilpasse kostholdet ditt etter den type trening du gjør, for å kunne forbedre treningsøktene.

ernæring og trening

Betydningen av sportsernæring

Hvis du er en idrettsutøver og ønsker å forbedre dine resultater og yte mer er det svært viktig at du følger en god og tilpasset ernæringsplan. Mat påvirker blant annet muskler og vev til å bygge seg opp igjen etter treningsøkter og gjør at du yter bedre under konkurranse. Kroppen trenger energi noe et sunt og næringsrikt kosthold vil gi deg. Her på mat og trening hjelper vi deg med å lage en ernæringsplan som er tilpasset og tilrettelagt dine behov og mål. Dette for at du skal kunne fungere best mulig på trening og i konkurranse situasjon, samt for å forbedre restitusjonstiden.

forbedre dine spisevaner

Kom til treningssenteret slik av vi kan hjelpe deg med å oppnå det