486 12 279 info@mattrening.com

Personlig Trener

Service I Stavanger

 

Personlig Trener

Vi forstår at å nå målene på egen hånd kan være vanskelig. Vår personlige trenerservice er utviklet for å gi deg en plan som passer dine behov og sammen kan vi oppnå den forandringen du leter etter.
Mange kommer til Mat og Trening etter å ha prøvd trening på egenhånd. Trening alene kan være lite motiverende, men også skadelig dersom en ikke vet hvordan kroppen fungerer og trener feil.

En personlig trener vil ha forståelse for at alle mennesker er ulike og trenger forskjellig og tilpasset opplegg for å nå resultater. Derfor vil treneren din gi deg en skreddersydd plan etter dine behov og basert på dine mål. Sammen vil dere gå igjennom hele prosessen og hvor treneren din hjelper og tilrettelegger slik at du klarer å oppnå det du ønsker.

trening + ernæring

Mange kommer til Mat og Trening etter å ha prøvd trening på egenhånd.
Trening alene kan være lite motiverende, men også skadelig dersom en ikke vet hvordan kroppen fungerer og trener feil.

prøvetime

Kom til Mat og Trening og få en prøvetime og bli kjent med oss og våre lokaler.

Personlig trening teknikk

Ideelt for de som ønsker tips, råd og oppfølging på teknikk i ulike øvelser ved bruk av en eller flere PT timer. Ettersom du føler deg mer sikker på egen utførelse kan en fortsette å trene på egenhånd, men med oppsyn av personlig trener på stedet.

personlig trening pakker 10, 20, 30 timer

Dette er for deg som trenger blant annet inspirasjon, motivasjon, hjelp med teknikk og helsefremmende trening samt ønsker å nå målene dine på en effektiv, morsom og skadeforebyggende måte. Her får du tilrettelagt og justert trening etter dine behov og oppfølging på kosthold hvor du får en ernæringsplan som går over flere uker.

MT metode

Vi har skreddersydd et opplegg som går over 6 måneder for at du skal få til en varig livsstilsendring. Her hjelper vi deg med målsetting, motivasjon, kosthold og opplæring sammen med gøyal trening. Les mer om dette under «våre suksesshistorier» for mer informasjon.

Gruppetrening

Liker du å trene i sammen med andre er våre energiske gruppetimer et alternativ for deg. Bygg motivasjon i sammen, tren og lær med og av hverandre, nå individuelle og felles mål med latter og svette og føl energien i et fellesskap. Timene er ledet av våre personlige trenere som tilpasser treningene til hver enkelt og setter det sammen til en motiverende gruppetime.

Dobble / Trippel trening

Gi hverandre motivasjon og støtt hverandre i veien om å nå målene deres. Her trener du sammen med personlig trener og med en eller to andre. Dette gjør at denne personlig trener tjenesten er noe lavere priset, men som allikevel tar til sikte på hjelpe deg til å nå dine mål.

VI HAR EN MOTIVERENDE TRENINGSPLAN SOM ER TILPASSET DINE BEHOV

gå ned i vekt

Våre personlige trenere har lang erfaring med å jobbe med mennesker som vil gå ned i vekt. Vi kombinerer effektiv trening, motiverende mål og et rikt, variert og sunt kosthold for å oppnå vektreduksjon.

få din ideal vekt

Et dårlig kosthold og å være i dårlig form kan påvirke hver person forskjellig. Noen ønsker
vektreduksjon, noen trenger å legge på seg i form av mer muskelmasse, noen trenger et mer balansert kosthold og noen trenger en kombinasjon av alt dette. Vi på Mat og Trening kan hjelpe deg med dette.

FOREBYGGE OG LINDRE SKADER

Vårt team av personlig trenere og behandlere ønsker å fremme en skadefri kropp. Derfor ser vi viktigheten av å trene riktig, kombinert med spesifikk skadeforebyggende trening i en eventuell kombinasjon med behandler. Dette for at du skal kunne bli sterkere og bedre, lindre smerte og unngå fremtidige skader.

FORBEDRING AV HOLDNING

Kontorarbeid, tunge løft og en stillesittende hverdag kan medføre dårlig holdning og forårsake kroniske rygg-, skulder-, og nakkesmerter. Ved å trene riktig og spesifikt kan du forbedre holdningen din og unngå fremtidige plager.

TRENING FOR GRAVIDE

Trening og graviditet kan være en god kombinasjon som vil hjelpe både mor og barn gjennom svangerskap. Vi ønsker å hjelpe deg med tilrettelagt trening under graviditet slik at du føler deg bedre.

Forbedring av stillingen 

Kontorarbeid og dårlig stilling kan forårsake kronisk ryggsmerter. Ved å bruke riktig treningsrutine kan du forbedre stillingen og forhindre fremtidige skader.

Forandre livsstilen sammen med oss

 

Tren og føl deg bedre

Personlig Trener Stavanger

kundeanmeldelser

start nå

Kom og prøv en gratis personlig trener økt.