486 12 279 info@mattrening.com

VÅRT TEAM

Møt vårt team av fagfolk

Matias Maldonado
Personlig trener

Trening og riktig ernæring har alltid vært en del av livet mitt. Min trenings- og ernæringserfaring ønsker jeg å dele med deg slik at du skal få en bedre sunn og aktiv livsstil og oppnå målene dine på en effektiv og morsom måte. Jeg liker å jobbe med mennesker og har stor tro på hvordan bevegelse kombinert med et sunt og rikt kosthold er veien mot et liv fullt med mer energi og glede.

Jeg har jobbet som personlig trener siden 2007 og har vært aktiv innen mange typer sport som fotball, vannpolo, svømming, friluftsliv, cheerleading, styrke- og kondisjonstrening. Min allsidige treningsbakgrunn, utdannelse innen ernæring og trening samt min bakgrunn som livredder gir meg en bredde i måter å hjelpe deg på veien til å oppnå dine mål. Jeg ønsker å være en støttespiller og motivator på veien mot en sunnere og sterkere livsstil, være din rådgiver i forhold til effektivitet og skadeforebygging og gi deg energi med smil og morsomme treninger.

Manuel Quero
Personlig trener

Hei, jeg heter Manuel Quero. Jeg er fra Spania, men jeg har bodd i Norge de siste 6 årene. Fra en ung alder har jeg alltid likt å være i fysisk aktivitet. Sport er min lidenskap, så jeg bestemte meg for å gjøre det om til en livsstil, og som et yrke de siste 13 årene.

For kunder er jeg mer en bare en trener; jeg er både en veileder, en lærer og en student. Jeg lærer bort, samtidig som jeg får ny kunnskap og lærdom fra kundene mine.

Jeg er også en venn og en motivasjonspartner som vil hjelpe med å motivere til nye og sunne livsstilsendringer, der trening og et sunt kosthold er en morsom del av livet. Nå er jeg en del av Mat og Trening teamet, så hvis du er interessert i å nå dine mål må du ikke nøle med å ta kontakt. Jeg vil gjerne hjelpe deg.

START NÅ

Har du spørsmål? Ta kontakt med vårt team